Фиксирани Мрежи

TP-Link обогатява OneMesh гамата с нов Mesh Wi-Fi AC750 удължител на обхват

Иван Гайдаров

TP-Link пуска на местния пазар нов двубандов Mesh Wi-Fi удължител на обхват RE220, оборудван с OneMesh технология. Новото устройство разширява сигнала до 300 м2, като същевременно подобрява ISP скоростта, което го прави идеално средство за безпроблемен HD видео стрийминг, онлайн игри и други задачи, изискващи по-интензивна честотна лента. Моделът се базира на новата технология OneMesh, поради което, предлага по-голяма скорост, елиминира труднодостъпните зони без Wi-Fi сигнал и осигурява безпроблемно покритие и възможно най-бързите връзки във всяко кътче на дома.

"Моделът RE220 е нов удължител на обхват, който пускаме на българския пазар. Той е част от екосистемата TP-Link OneMesh и отговаря на всички изисквания на потребителите за добра, стабилна, гъвкава и безпроблемна връзка. RE220 е иновативен модел, съвместим с технологията OneMesh и сме сигурни, че ще отговори на всички критерии на нашите клиенти за безупречна и устойчива връзка, а и технологията вече е внедрена в голяма част от рутерите TP-Link. Устройството е с минималистичен и елегантен дизайн, позволява монтаж на стена и се вписва идеално към всеки интериор", казва Анна Чакърова, мениджър бизнес развитие за TP-Link България .

RE220 - пълно покритие за целия дом

RE220 е съвместим с всеки съществуващ Wi-Fi рутер или точка за достъп, което улеснява разширяването и подсилването на всяка Wi-Fi мрежа. Устройството разполага с High Speed режим, като използва една определена Wi-Fi лента като backhaul и друга Wi-Fi лента като точка за достъп, което го прави идеално средство за качествен HD видео стрийминг, онлайн игри и други интензивни задачи. Стабилните двулентови скорости - до 750Mbps в честотните ленти от 2,4 GHz и 5 GHz осигуряват Wi-Fi връзки за до 32 едновременно свързани устройства.

Оборудван с технологията OneMeshTM, RE220 предлага възможност за формиране на обединена Mesh мрежа за целия дом, като я свързва към съвместим OneMesh™ рутер. По този начин, сигналът остава стабилен и точен, без да е необходимо потребителите да обикалят от стая в стая, за да търсят по-добра връзка. Цялостна мрежа за дома, с едно единствено име.

Универсална съвместимост, производителност и компактен дизайн

Удължителят на обхват RE220 е съвместим с всички 802.11 b / g / n и 802.11ac Wi-Fi устройства. Разполага с елегантен и компактен дизайн, който му позволява да се впише идеално във всеки дом. Безжичната AC технология на RE220 създава по-бързи и по-силни Wi-Fi връзки и разширява Wi-Fi обхвата в двете честотни ленти до 750 Mbps. High Speed режима използва и двете Wi-Fi ленти, когато е необходимо - за интензивни HD игри и гладко и потапящо стрийминг преживяване, като вграденият режим на точка за достъп позволява създаването на нова Wi-Fi гореща точка, за лесно преобразуване на кабелната връзка във високоскоростен двулентов безжичен сигнал.

Gigabit Ethernet портът осигурява по-бързи кабелни връзки за интелигентни телевизори, компютри и конзоли за игри с широколентова скорост до 1 Gbps, а светлинният индикатор помага да се определи най-доброто местоположение с Wi-Fi сигнал, като показва силата на връзката в зависимост от местоположението.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X