Сигурност

Acronis представя лесна, ефективна и сигурна киберзащита за SAP HANA

Иван Гайдаров

Acronis, един от лидерите в областта на киберзащитата, обяви, че разширява лесното, ефективно и сигурно създаване на резервни копия и възможностите за възстановяване на информация на Acronis Backup за данните на SAP HANA. Иновативното решение на Acronis безпроблемно защитава цялата база данни без необходимост от задълбочени познания или опит със SAP HANA.

В наши дни корпорациите са отговорни за все повече данни. Информацията пристига денонощно от разнообразно източници в различни точки на света и в разнообразни формати. За да се постигне гъвкавост при управлението на данните и да се увеличи оперативната им ефективност, над 27 000 организации разчитат на базите данни SAP HANA. Тъй като големи обеми информация непрекъснато запълват тези бази данни, за анализирането им в реално време е жизненоважно те да бъдат цялостно защитени, като резервните копия да се поддържат и да са достъпни за възстановяване в момента, в който са необходими.

Днес това е по-бързо и по-лесно чрез новия скрипт базиран Acronis Backup. SAP HANA е най-новата платформа, поддържана от Acronis Backup, свързваща повече от 20 други системи. Нещо повече, тази допълнителна помощ при създаването на резервни копия и възстановяването на SAP HANA представлява първата стъпка към по-голяма свързаност между услугите за киберзащита на Acronis и глобално признатите възможности за управление на корпоративни данни на SAP HANA.

За Acronis подпомагането на толкова широко разпространено корпоративно решение служи като допълнително доказателство за тяхната ангажираност за предоставяне на лесни, ефективни и сигурни услуги за киберзащита, които предлагат цялостна безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на всички данни, приложения и системи. За корпоративните потребители, Acronis поддръжката на SAP HANA означава, че цялостната киберзащита и достъпността до данни са по-лесни от всякога.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X