Скс Решения

Panduit придоби специалиста в АV решенията Atlona

Владимир Владков

Panduit обяви придобиването на Atlona, водещ световен доставчик на решения за разпространение на аудио-визуални сигнали (AV). „Чрез добавянето на широка гама от AV решения на Atlona, включително водещо в индустрията решение „AV върху IP“, можете да създадете своите конферентни зали, зали за обучение, класни стаи и цифрови рекламни табели с решения от компанията, на която имате доверие, с цялото й мрежово окабеляване и инфраструктура за свързаност“, обясняват от Panduit.

„Atlona проектира и разработва иновативни, всепризнати продукти за широк кръг търговски и жилищни аудиовизуални и информационни пазари в световен мащаб, включително за образованието, бизнеса, правителствения сектор, развлеченията и здравеопазването, добавят от Panduit. - Atlona е в бизнеса от около 15 години. Продуктовите категории на компанията включват мрежови аудиовизуални устройства, системи за разпространение на сигнали, автоматизация на аудиовизуалните системи. Тези решения позволяват на системните проектанти, интеграторите, консултантите и инсталаторите да опростят инсталацията, да минимизират поддръжката и да увеличат гъвкавостта на първокласните автоматизирани решения за управление”, обясняват решението си от Panduit.

Денис Рено, президент и главен изпълнителен директор на Panduit

Денис Рено, президент и главен изпълнителен директор на Panduit

Денис Рено, президент и главен изпълнителен директор на Panduit, коментира: „Atlona разработва най-съвременна AV технология, която обхваща пълния потенциал на конвергенцията на аудио-визуалната и мрежовата инфраструктура. Техните водещи решения в индустрията допълват обширния портфейл от инфраструктурни решения на Panduit, а това ни позволява да предложим на клиентите си качествено цялостно решение.“

Продуктите на Atlona поддържа HDMI, USB-C разширение, безжично споделяне на съдържанието и HDBaseT.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X