Операторски Технологии

Основателят на Нетера ще говори за иновации на Capacity Eurasia в Истанбул

Иван Гайдаров

Невен Дилков, основател и управител на Нетера, ще бъде лектор в панелната дискусия "Източна Европа в епохата на дезинтеграция; ключови стратегии за поддържане на иновациите". Сесията започва в 11.30 ч. на 18 септември, по време на конференцията Capacity Eurasia в Истанбул, Турция (17-18 септември 2019 г.). Capacity Eurasia e единственото международно телеком събитие, специално фокусирано върху дигиталния аспект от евразийския "Път на коприната".

Уаел Хасан и Миглена Доган от екипа на Нетера също ще присъстват на форума. Те с нетърпение очакват срещите си с партньори и колеги от световни телеком доставчици, центрове за данни, компании за клауд услуги, интернет доставчици и др.

Цветелина Иванова и Виолета Иванова ще участват в GCCM CIS 2019 в Алмати, Казахстан, между 3 и 4 септември. Това е първото участие на Нетера на този форум. Екипът на компанията е ентусиазиран да създаде много нови партньорства и професионални контакти. Срещата на утвърдени компании от бранша се организира от Глобалния клуб на телеком доставчиците (Clobal Telecom Club Carrier Community).

На 11-12 септември представителите на Нетера ще бъдат на WWC 2019 в Мадрид, Испания. WWC е събитие с участници от всички области на телекомуникационната индустрия на едро, включително компании от Tier 1, Tier 2 и Tier 3, мобилни / безжични оператори, интернет доставчици, VoIP доставчици и др. Ако планирате посещение на събитието, не се колебайте да се свържете с Русин Русинов и Диляна Ичеренска, за да си уговорите среща с тях по време на изложението.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X