Телеком Услуги

Операторът A1 България взе сертификат за Premier партньор на Cisco

Владимир Владков

А1 България получи от Cisco сертификат за Premier партньор на американската компания, като специалистите на оператора могат да предоставят цялостни технологични решения за бизнеса. „Това е част от стремежа на А1 да допринесе за дигитализацията на бизнеса у нас, като предложи сложни технологични решения, базирани на Cisco“, обясняват от A1.

От компанията имат амбицията да поддържат „висока технологична скорост на развитие“, като целта е операторът да стане златен партньор на Cisco. В момента системните интегратори у нас, които са придобили и поддържат статут на златен партньор на Cisco, са CNSys, Lirex BG, Soitron, S&T, STEMO, Telelink Business Services и Paraflow. Ericsson, IBM и BT имат статут на глобален златен партньор на Cisco.

„Фокус на бизнес услугите ни са цялостните ИКТ решения, включващи както комуникационни и мрежови услуги, така и дейности по ИТ консултиране и системна интеграция“, обясняват от А1 България. Специалисти на телекома вече са реализирали комплексни ИКТ проекти, както на етап дизайн на техническото решение, така и на ниво изпълнение, проактивно наблюдение и поддръжка.

Портфолиото от ИКТ услуги на А1 включват още софтуерни решения, ИТ сигурност, инфраструктура като услуга (IaaS), платформа като услуга (PaaS), софтуер като услуга (SaaS), както и различни IoT продукти.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X